Posted by & filed under Uncategorized.

Unghiile cu MODELE specifice de toamnă, cum ar fi Frunze delicat pictate, picăturile de ploaie realizate cu ajutorul unui lac Glitter sau chiar diferite Peisaje în miniatură, sunt cu siguranță CEEA CE numim artă aplicată PE unghie. Dacă vrei să te bucuri de ceva cu Adevărat deosebit, peisajele de toamnă aduse PE Unghii sunt variante Care Sigur te vor scoate DIN anonimat. Unghiile de marbre inspiration (Marmura) continua sa fie la Moda si in perioada toamnei. Acestea ofera un plus de eleganta si pot fi purtate chiar si la Evenimente sofisticate. Unghiile complet pictate nu mai sunt la modĂ! Cum arată manichiura verii 2018 la sfarsit de 2017 este la Mare cautare si français-UL, Insa nu cel Cuminte, clasic. Tendintele in Moda ne Arata cum sa ne JUCAM cu el pentru a fi in continuare atractiv. Putem de exemplu sa optam pentru un français dans “V”, sau unul inversat. INSA la Mare cautare este français-UL facut atat la baza unghiei, cat si la Varful EI. Vrei ceva mai ieșit DIN comun? În toamna această potï adopta un model de manichiură îndrăzneț, alegând nu mai puțin de 10 Culori metalizate, câte una pentru fiecare unghie. Albastru, MOV, Verde, Roșu, GRI, auriu, Alb, Negru, vișiniu și galben sunt doar Naomi dintre culorile cu un aspect metalizat incredibil! Regula de bază este să Cine păstrezi unghia la o lungime potrivită. Unghiile Lungi IES DIN discuție anul acesta! Unghiile in Stil ombre nu se vor demoda niciodata. A sosit momentul sa renunti la pastelurile de toamna si sa le inlocuiesti cu tonurile de Cherry.

Asocierea nuantelor de Rosu si MOV, Desi nu pare a fi cea mai potrivita, este efectiv explosive si recomandata pentru aceasta toamna. PE Clasicul Model de manichiură français s-a construit, toamna aceasta, o combinație între Nude și griul metalizat aplicat PE Vârful unghiei, Într-o dungă ceva mai groasă. La fel, unghia Neagră cu vârf Verde metalizat este un modèle foarte apreciat în toamna 2017. Modelul de manichiură Care face Furori în această toamnă este mozaicul. Îți Alegi Naomi dintre culorile de ojă preferate și le aplici Împreună, PE aceeași unghie, fără să te gândești prea mult la cum le îmbini. Totul trebuie să arate ca un Mozaic, iar unghiile vor atrage atenția prin unghiurile de diverse Culori. Încearcă să îmbini Culori foarte VII cu unele nuanțe închise. Folosește-ți imaginația! Manichiura la Moda in sezonul toamna-iarna 2017-2018 inclure dans sine foarte multe tendinte, de aceea sarcina initiala este sa gasiti CEEA CE va este PE plac. Pentru crearea unui design original nu este neaparat sa utilizati tehnici Complicate, este suficient sa puneti fantezia in miscare si preamarim de Arta vor avea un Mare succes.

Toamna a lasat in urma ALE verii MODELE colorate si s-a instalat cu sobrele nuante ALE sezonului rece. Astazi povestim despre trendurile in Materie de Unghii pentru toamna anului 2017. Dacă Cine dorești o manichiură de toamnă exemplară, Care să Cine DEA o Stare de Spirit extraordinară și să te FACA să te blessée cea mai frumoasă, atunci ai de unde să te inspiri.

Comments are closed.